Vers uit de NOP
Familie Dieleman
Hannie Schaftweg 10
8304 AR Emmeloord

T (0527) 617 136
M (06) 120 461 18
E info@versuitdenop.nl

Bloemenrand voor bijen

18 mei 2014 14:21 Acht agrarisch ondernemers /families, waaronder boerderijwinkel Vers uit de NOP aan de Hannie Schaftweg in Emmeloord willen gezamenlijk een stukje van hun grond beschikbaar stellen om een mooie bloemenrand van meer dan 2 kilometer te realiseren langs de Hannie Schaftweg. Vanaf afrit 14 aan de A6 in de richting Nagele en in de richting Emmeloord.

Middels deze strook willen we graag ook ons steentje bijdragen aan een betere bijenstand in Nederland. Uiteraard is die bloemenpracht nog een mooi gezicht ook.

Waarom
  • Bijen zorgen voor noodzakelijke bestuiving van onze gewassen en uw voedsel.
  • Een langere strook met bloemen lijkt ons effectiever voor de bij.
  • Door de gezamenlijke inzit kan het merendeel van de ondernemers blijven doen waar ze goed in zijn. Namelijk Aardappels, bieten, tarwe, peen, uien, witlof, bollen etc. telen. Ook wordt er veel hoogwaardig uitgangsmateriaal geteeld, nu hoeft slechts één de administratie te doen en één kan gasten ontvangen.
  • De bloemenrand maakt de entree van Emmeloord uniek en geeft een gezellige aanblik met al die verschillende bloemen.  
Help mee!
Helpt u ook mee de bijenstand in de Noordoostpolder op pijl te houden? Doneer dan deze bloemenstrook! Door op de onderstaande banner te klikken komt u bij de pagina waar u uw donatie kunt invullen.

 

 

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Los de bovenstaande som op: