Vers uit de NOP
Familie Dieleman
Hannie Schaftweg 10
8304 AR Emmeloord

T (0527) 617 136
M (06) 120 461 18
E info@versuitdenop.nl

Over ons

Geschiedenis
De familie Dieleman is in 2003 begonnen met de boerderijwinkel Vers uit de NOP, als verbreding naast het akkerbouw- en groentebedrijf. De naam Vers uit de NOP staat voor vers uit de Noordoostpolder, onze woonplaats.

Reden Vers uit de NOP
Vers uit de NOP is begonnen met de huisverkoop om de klant weer te laten ervaren wat kwaliteit is. Dit doen wij door persoonlijke verkoop, productkennis en een kwalitatief goed product.

Ons doel
Het doel van Vers uit de NOP is eigenlijk heel simpel: het verkopen van kwaliteitsproducten voor een goed betaalbare, maar eerlijke prijs.

Rechtstreeks van de boer
Vers uit de NOP haalt haar producten rechtstreeks van de boer, waar mogelijk. Daarmee wordt de tussenhandel uitgeschakeld. Hierdoor krijgt de boer het deel waar hij recht op heeft en kan de kwaliteit beter gegarandeerd worden.

Constante groei
Ooit is Vers uit de NOP begonnen met het verkopen van aardappelen, uien en wortels. Nu hebben wij een groeiend assortiment aan groenten en fruit, zie ons assortiment.

Toekomst

In de toekomst zullen wij ons assortiment nog verder uit gaan breiden, zodat wij u nog meer kunnen bieden.

Stichting Veldleeuwerik
Al enkele jaren is Boerderijwinkel Vers uit de NOP aangesloten bij Stichting Veldleeuwerik. Een stichting voor duurzame akkerbouwproductie voor de ondernemende boer. Eigenschappen die ook bij Vers uit de NOP passen. Samen de duurzame productie van de akkerbouw stimuleren en zuinig omgaan met bronnen. Meer informatie? Kijk dan eens op de website van Stichting Veldleeuwerik.
 

Vers uit de NOP is lid van Stichting Veldleeuwerik